Yozo

Zoeken

Zoeken naar:

Nabij:

Lid worden van Yozo in enkele seconden!

Account InloggenAccount Aanmaken

lorro

Laatst gezien: on 29/6/22

12 reviews


Voornaam:
Laurent
Achternaam:
Van Dessel
Leeftijd:
37 jaar
Locatie:
Antwerpen 
Lid sinds:
17 mei 2011
Aantal Reviews:
12
Aantal Foto's:
454

beste viswinkel in de buurt

Gepost op: 2011-07-07 19:13:13
Voor: Buys Hengelsport

Ikzelf ben maar een recreatief visser, iets dat ik vooral in de zomermaanden wel eens graag doe. Heb slechts enkele visstokken in m'n bezit maar deze komen eigenlijk allemaal van den Buys. Zeer vriendelijke mensen met duidelijk veel kennis van zaken.

Ik denk dat ik deze stokken intussen al meer dan 10 jaar heb, dus je mag wel zeggen dat het materiaal hier van zeer deftige kwaliteit is. De maaikes zijn hier ook wel goe eigenlijk, de vissen bijten er in ieder geval met veel plezier in :D

Ook veel keuze in dobbers, lood, voeder, alé eigenlijk alles zowat.


niet aan te raden

Gepost op: 2011-07-05 16:15:18
Voor: Giovanni's

Over de snelheid van bezorging mochten we niet echt klagen, over de kwaliteit van het eten helaas wel! Heb zeker al lekkerdere lookbroodjes gegeten.

Komt daar nog eens bij dat ik een "Pizza napolitana" had besteld (die volgens hun menukaart kappertjes en olijven dient te bevatten). Ik kreeg echter opeens een pizza met ansjovis op mijn bord.


te druk

Gepost op: 2011-05-30 22:36:02
Voor: 't Vervolg

Buiten vind ik het terras veel te klein. Zit altijd stampvol tenzij de zon weg is maar ja, ge snapt het wel ...

Binnen is het eigenlijk veeeel te donker en klein en staat de muziek zo luid dat je tegen je buur moet roepen om je verstaanbaar te maken. Bij de barman kon er precies ook niet echt een lach af, waarschijnlijk omdat ik er niet iedere dag tientallen euro's kwam verbrossen ;)

Voor studenten die niet al te veel nodig hebben buiten wat versuffende alcohol misschien een "hotspot", maar ik ga toch liever ergens anders iets drinken.


niet goedkoop

Gepost op: 2011-05-30 17:20:30
Voor: Fish & Chips

Ik kwam hier vroeger soms wel eens kijken als ik nieuwe kleren nodig had, maar uiteindelijk vielen de prijzen toch steeds tegen. Nogal duur voor vrij standaard kleren.


gratis curryworst

Gepost op: 2011-05-29 13:15:56
Voor: Frituur 't Satéke

Leuke tijden toch wel toen ik nog op het Sint-Lievenscollege zat. Toen kwamen we nu en dan na de schooluren wel eens een curryworst bestellen. Ik herinner me nog goed dat er toen een actie was dat ge bij elke curryworst er nog één gratis bovenop kreeg.

Toch wel een goede frituur, alleen wat jammer dat ze zo klein is. Je moet al geluk hebben dat er niemand aan dat ene tafeltje zit, als je ter plaatse uw frieten wilt opeten.


comfort

Gepost op: 2011-05-26 23:12:47
Voor: UGC

De schitterende locatie is inderdaad 1 van de grootste troeven van UGC, en helaas ook wel 1 van haar enige. Beneden in de inkomhal ziet het er allemaal nog zeer modern en verzorgd uit, maar de kwaliteit van de zalen laat idd vaak te wensen over.

Zetels die onfris ruiken, popcornresten, zetels met gaten in, zetels die gewoonweg losstaan ... Ze worden er bovendien ook niet goedkoper op trouwens, maar ja dat zal je overal wel hebben. Desondanks dit alles kom ik hier nu en dan nog wel eens een filmke zien, maar dan vooral vanwege de handige locatie.


niet zo vriendelijk

Gepost op: 2011-05-24 20:08:20
Voor: Frituur Max

Misschien is dat intussen al anders, maar de laatste keer dat ik er ben geweest was de bediening echt wel beneden alle peil. Een lach, al was het een lichte glimlach, kon er amper af.

De frieten waren niet slecht, maar ik heb er toch al wel betere gegeten. Geen fan!


beste frituur

Gepost op: 2011-05-24 17:01:17
Voor: Frituur Sport

Wat mij betreft één van de beste frituren van de provincie Antwerpen. Ik bestel hier altijd een kleintje special en een big giant (zeker eens proberen, ge hebt er sowieso mee gegeten). Trouwens, ook al bestelt men hier een kleine friet, de uitbaters van deze frituur blijven maar royaal scheppen :)

Wat ik in Antwerpen krijg voor een grote friet is beduidend minder dan een kleine bij Frituur Sport. Zalig!


pizza

Gepost op: 2011-05-23 19:49:55
Voor: Pizzeria-Pita Mozes

Toen ik nog student was, ging ik daar ook wel geregeld op donderdag een pizza halen. Om deze dan vervolgens in het zonnetje op de Groenplaats op te gaan eten. Good times! :)


leukste speelgoedwinkel van Antwerpen

Gepost op: 2011-05-23 19:34:30
Voor: In Den Olifant

superspeelgoedwinkel! Enorm veel keuze en je bent echt wel even bezig met iets leuks uit te kiezen. Het speelgoed is hier wel niet echt goedkoop, maar je bent wel zeker dat je deftig materiaal in huis haalt. Als ik voor een of andere gelegenheid nog snel een cadeautje nodig heb, spring ik hier wel even binnen. Meestal vind ik wel iets geschikt.


Vaporcenter LogoBenelux Theater LogoSuivo - WavreSuivo - KontichCommez Chez Soif - Mobiele Bar2Do Interior DesignCandyCard BerlaarBaskerville - DrukkerijMerryMakers - Event plannersVaporShop.be LogoAntigoon Verhuizingen - Deurne


Log In | Registreer

Reeds Geregistreerd?

Log in met je yozo gebruikersgegevens!Nog geen Yozo lid?

Het is eenvoudig, snel en gratis!

Bedrijfseigenaar?

Login op je account, om een plaats toe te voegen!