Yozo

Zoeken

Zoeken naar:

Nabij:

Lid worden van Yozo in enkele seconden!

Account InloggenAccount Aanmaken

Gent

Yozo Tip
Huisartsen 't Zuid - Gent

Huisartsen 't Zuid

Vlakbij het Gentse Koning Albertpark treffen we de mooie praktijk van "Huisartsen 't Zuid" aan. De 3 (zeer behulpzame) artsen staan tot uw beschikk...

Nieuwe Plaatsen
Recente Reviews

't Paradijs Van Wenemaar

Mossels met curry en wijn waren verbazend lekker. De scampi diabolique had naar de mening van mijn vriendin iets pikanter gemogen, maar nog steeds lekker.
wachttijd was misschien een beetje aan de lange kant, maar de ober legde ons uit dat de zaak helemaal vol zat en dat er personeel had...

Dagov

Ben ik een keer geweest met een flair bon maar echt vriendelijk waren ze daar niet. Zat vol met oudere dames en voor jonge vrouwen hadden ze blijkbaar niet veel plaats.

Sac d'Anvers exclusive

Ik vind bij sac d'anvers altijd de leukste handtassen. Veel verschillende kleuren, echt zomers!

M.A.R.T.H.A

Het winkeltje M.A.R.T.H.A van claire is super gezellig en ik vind er altijd alles terug wat ik zoek. Ik heb er regelmatig leuke mutsen of sjaals gevonden en onverwacht met wat extra oorbellen of halskettingen thuisgekomen.

Sauna Aqua Azul

Had een cadeaubon gekregen om hier naar de sauna te gaan. Ben zelf niet zo voor een open sauna maar het was toch een leuke ervaring. Heel mooi ingericht en genoeg faciliteiten.

Categorieën

  • Vandaag nog geen plaatsen bekeken in gent
Log In | Registreer

Reeds Geregistreerd?

Log in met je yozo gebruikersgegevens!Nog geen Yozo lid?

Het is eenvoudig, snel en gratis!

Bedrijfseigenaar?

Login op je account, om een plaats toe te voegen!