Yozo

Zoeken

Zoeken naar:

Nabij:

Lid worden van Yozo in enkele seconden!

Account InloggenAccount Aanmaken

Upload een afbeelding

Je kunt een foto uploaden van max. 2MB. Het file type moet jpeg, gif of png zijn. Het uploaden kan even duren afhankelijk van het formaat van de foto.

Pi-nuts


Graaf Arnulfstraat 8

9000 Gent

+32 9 233 10 10

www.pi-nuts.be/

Pi-Nuts

Pi-Nuts Gen Party Pic

Pi-Nuts Gent Party

De Pi-nuts is een echt studentencafé waar opzwepende dansmuziek je al snel van je barkruk laat glijden om te bewegen en te springen. Je kan je uitleven op de dansvloer maar als je wilt dansen met uitzicht, dan zijn de picknick-tafels aan het raam een echte aanrader. Met je mond vol (gratis) apenootjes kan de nacht niet meer stuk. Elke avond in de week is er wel iets te beleven

Elke maandag en dinsdag om 24h " Happy Hour "tot 1h. Alles wat je bestelt krijg je dubbel en je kan dan zodanig veel drinken totdat je alles dubbel blijft zien, ook na het Happy Hour. Laat de smirnofjes, pintjes of ander geestrijk vocht maar komen!

Hoe meer drank is in de man, hoe meer wijsheid is in de kan :-)

De fervente voetbal-liefhebber die niet in het stadion is geraakt, kan hier met een pint (of smirnofke) in de hand op een groot scherm als twaalfde man meegenieten van het voetbal. Enja er is sfeer en ambiance verzekerd! Een bezoekje aan het toilet is ook steeds de moeite waard want de weg tussen het cafe en het toilet is op zich een stukje museum....en er is ook een aparte vestiair & jeneverbar !!!

Openingsuren

  • Maandag 08:00 - 00:00
  • Dinsdag 00:00 - 00:00
  • Woensdag 00:00 - 00:00
  • Donderdag 00:00 - 00:00
  • Vrijdag 00:00 - 06:00
  • Zondag 21:00 - 06:00
Reviews van Pi-nuts
Alle Reviews (4)
Pi-nuts
Vaste waarden voor studenten!
op 20/5/11   5
Een absolute vaste waarde voor Gentse studenten! De thuishaven van een groot aantal studentenverenigingen en zeker één van de leukste cafés van Gent. Vijf verdiende sterren voor de Pinuts! (y)
Pi-nuts
Geweldig
op 20/5/11   5
Pi-nuts is ge-wel-dig. Ik ben al even geen student meer, maar heb mij toch altijd geamuseerd... En als een studentencafé een topdj als Timo Dawson weet aan te bieden op dinsdag - dan weet ik dat al helemaal te appreciëren! AWESOME!
Pi-nuts
Dansen op de tafels!
op 21/5/11   5
Raf
Als je wilt uitgaan in Gent moet je zeker langs Pi-Nuts gaan. Er hangt steeds een toffe en drukke sfeer. Voor de fuifbeesten onder ons is dit de place to be voor ambiance! Met de toxic night op woensdag kan je hier voor niet te veel geld een geweldige nacht beleven en als je er echt voor wil gaan: dansen op de tafels of toog is zeker toegelaten!
Pi-nuts
Monkey Business
op 22/6/11   5
Pi-Nuts is monkey business! Je kan hier iedere avond de aap uithangen op de beats van gekende dj's in het Gentse studentenmilieu. Maandag en dinsdag is het happy hour van middernacht tot 1u, op woensdag toxic night, waarbij alle korte dranken te verkrijgen zijn aan €3,5 en op donderdag is het bottle night! €29 voor een flesje sterke drank!

<vorige volgende>U moet ingelogd zijn vooraleer u een review kunt plaatsen! ( Account aanmaken - Inloggen)

Plaatsen In De Buurt

Copyland Sprl-bvba 0.0km

0 Reviews

Bristol Club 0.1km

0 Reviews

Oxfam Solidarité 0.1km

0 Reviews

Amber 0.1km

0 Reviews

Bar Deco 0.1km

0 Reviews

Van Haeltert Jerome 0.1km

0 Reviews

Immoline 0.1km

0 Reviews

Petrus Café 0.1km

0 Reviews

Kunst In Huis 0.1km

0 Reviews

Log In | Registreer

Reeds Geregistreerd?

Log in met je yozo gebruikersgegevens!Nog geen Yozo lid?

Het is eenvoudig, snel en gratis!

Bedrijfseigenaar?

Login op je account, om een plaats toe te voegen!