Yozo

Zoeken

Zoeken naar:

Nabij:

Lid worden van Yozo in enkele seconden!

Account InloggenAccount Aanmaken

Eef

Laatst gezien: on 27/6/12

1 review


Voornaam:
Eef
Achternaam:
M
Leeftijd:
39 jaar
Locatie:
 
Lid sinds:
26 juni 2012
Aantal Reviews:
1
Aantal Foto's:
0

Ronduit schandalig

Gepost op: 2012-06-27 12:52:41
Voor: Frituur Max

Ik heb ook de eer gehad om Fritkot Max te mogen betreden. Het blonde chagrijn heeft ons op een ronduit schandalige manier de deur gewezen.
Wij hadden volgens haar 3 cruciale fouten gemaakt:
- we hebben geen goedemiddag gezegd toen we binnenkwamen (er stonden zowat 10 personen voor ons en deze vrouw was alles behalve vriendelijk).
- 1 persoon was naar boven gegaan in de veronderstelling dat het toilet zich daar bevond, maar ze werd op een erg brutale wijze teruggefloten.
- Je mag pas plaatsnemen aan een tafeltje nadat je je bestelling gekregen hebt, zelfs als je met 6 personen bent, waarvan er reeds 2 staan aan te schuiven om de bestelling door te geven.
Na deze 3, volgens haar cruciale fouten, werd ons de deur gewezen. Ze bleef maar doorbomen dat we respect moesten hebben voor haar. We waren met verstomming geslagen, dit hadden we nog NOOIT meegemaakt. Klantvriendelijkheid is hier blijkbaar onbekend en de klant is onbemind. Ik raad iedereen aan om Frituur Max links te laten liggen, er zijn genoeg frituren waar de bediening 1000 X beter is. Deze uitbaatster verdient het niet om nog 1 klant te mogen bedienen.


Deze gebruiker heeft nog geen foto's toegevoegd aan Yozo.


Log In | Registreer

Reeds Geregistreerd?

Log in met je yozo gebruikersgegevens!Nog geen Yozo lid?

Het is eenvoudig, snel en gratis!

Bedrijfseigenaar?

Login op je account, om een plaats toe te voegen!